شنبه , 30 سپتامبر 2023

ابزارهای مورد نیاز برای طراحی و ساخت انیمیشن های تبلیغاتی

انیمیشن های تبلیغاتی جلوه های بصری نوینی از پیشرفت تکنولوژی به ویژه در زمینه تبلیغات هستند. انتقال مفاهیم به زبانی شیوا و جذب مخاطب از طریق شخصیت پردازی و جان بخشی به آن ها روشی است که انیمیشن های تبلیغاتی برای ارتباط با مخاطبین استفاده می کنند. در ابتدای راه انیمیشن سازی طراحی و تولید انیمیشن ها با دست صورت می گرفت که کاری پر هزینه و زمان بر محسوب می شد اما پیشرفت تکنولوژی در صنعت انیمیشن سازی باعث شد این روش به سادگی جایگاهی مهم در بازاریابی و تبلیغات به دست آورد.

انیمیشن های تبلیغاتی

معرفی انواع انیمیشن های تبلیغاتی

انیمیشن ها به طور کلی به 4 دسته اصلی تقسیم بندی می شوند. استاپ موشن ها، انیمیشن های ۳ بعدی، انیمیشن های ۲ بعدی کلاسیک (تکنیک دستی) و کات اوت ها. از تمام انواع انیمیشن ها می توان در جهت معرفی خدمات و محصولات به شیوه ای جذاب بهره برد. بسیاری از تکنیک های تولید انیمیشن با استفاده از دست و طراحی های دستی صورت می گرفت اما پیشرفت تکنولوژی و به ظهور انیمیشن های گرافیکی که از طریق نرم افزارها و کامپیوتر تولید می شدند سبب ورود این صنعت به دنیای تبلیغات گردید. برخی از انواع دیگر انیمیشن های تبلیغاتی نیز وجود دارند که صرفا برای صفحات وب سایت طراحی می شوند؛ مانند فایل های فلش که برای بیشتر نیز جنبه تبلیغاتی دارند.

 

انیمیشن های تبلیغاتی

معرفی انواع نرم افزار ها برای ساخت انیمیشن های تبلیغاتی

برای استفاده از نرم افزار های طراحی انیمیشن با هر هدفی که باشد، سرگرمی یا تبلیغات، باید در ابتدا اصول ساخت انیمیشن را فرا بگیرید. علاوه بر این، مهارت خود را در طراحی و خلق کاراکتر و شخصیت ها نیز باید تقویت کنید. وقتی اصول کار را بدانید و هدف از ساخت انیمیشن و بودجه و زمان در دسترس شما هم مشخص باشد می توانید با شناخت قابلیت های هر کدام از نرم افزار های طراحی انیمیشن بهترین گزینه را انتخاب نمایید.

از میان نرم افزار های طراحی انیمیشن که تعدادشان هم کم نیست می توان به مواردی مانند نرم افزار مایا، تری دی مکس، سافت ایمیج، لایت ویو تری دی و انیمیشن مستر اشاره نمود. در این میان نرم افزار مایا شهرت بیشتری دارد اما نرم افزاری است گران قیمت و بسیار پیچیده که قابلیت های فراوانی در اختیار سازندگان انیمیشن های تبلیغاتی قرار می دهد. در مقایسه با مایا، نرم افزار تری دی مکس بسیار ساده تر بوده و کاربرپسندی آن موجب محبوبیت بیشتر این نرم افزار طراحی انیمیشن گردیده است. البته همچنان این نرم افزار هم در رده گران قیمت ها قرار می گیرد. نرم افزار تری دی مکس و سافت ایمیج علاوه بر طراحی انیمیشن های تبلیغاتی در ساخت بازی های رایانه ای نیز کاربرد های فراوانی دارند. دو نرم افزار لایت ویو تری دی و انیمیشن مستر برای ساخت انیمیشن های سه بعدی در طراحی انیمیشن های تبلیغاتی مورد استفاده قرار می گیرند. قیمت این نرم افزار خیلی گران نبوده با این حال نرم افزار لایت ویو تری دی گران تر از انیمیشن مستر است.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *